delfinatmens

over ons

 

Wij geloven dat vrouwelijk leiderschap bijdraagt aan duurzame en succesvolle organisaties.

01. Onze missie

Wij geloven dat vrouwelijk leiderschap bijdraagt aan duurzame en succesvolle organisaties. Daarom is onze missie om meer vrouwelijk leiderschap te positioneren en talentvolle vrouwen te stimuleren hun potentieel bewust te benutten. 

Wanneer vrouwen hun (leiderschap)potentieel beter benutten, draagt dit bij aan een inclusief fundament en ambities van de organisatie. 

Door talentvolle vrouwen bewust te maken en groeimogelijkheden te bieden ervaren zij meer persoonlijke voldoening en (werk)geluk. 

De wereld verandert in hoog tempo. Krachtig en empathisch vrouwelijk leiderschap is waardevoller dan ooit. 

02. Wie is Elise

In 2009 gestart als ondernemer na jarenlang voor landelijke W&S bureaus gewerkt te hebben als Brunel, YER en Beljon+Westerterp. In 2010 sloot zij zich aan bij Delfin en is inmiddels één van de drie aandeelhouders van Delfin impact executives. Delfin heeft zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot hét regionale kantoor voor werving van management, directie- en bestuurdersfuncties.

Elise woont in Sittard-Geleen met partner Rogier en twee dochters Jula en Nora van 17 en 15 jaar. Naast Delfin is ze bestuurlijk actief als lid Raad van Toezicht bij Toneelgroep Maastricht en voorzitter van het bestuur Sociale Coöperatie Vidi in Sittard-Geleen. Hoe krijg je een lach op haar gezicht? Elise wordt blij van stad, strand, theater, restaurant en Italië.

Elise heeft veel zin om met Joyce en jullie als deelnemers de vijver van vrouwelijke leiders groter te maken!

03. Wie is Joyce

Op haar 27ste kwam ze terecht in de directie van een basisschool hartje centrum Maastricht. Zeven jaar geleden nam Joyce afscheid van het primair onderwijs. Voor haar bedrijf @Mens was de basis gelegd en de carrièreswitch bleek een schot in de roos.

Joyce is moeder van een zoon en een dochter, Bas (22) en Mijke  (19); ‘bonussie’ van drie dochters (28, 26 en 21) in het samengestelde gezin dat zij heeft opgebouwd met haar partner Erwin. De hond Viva is de slagroom op het toetje! Ze is sportief en houdt van hardlopen; trainen om halve marathons te lopen. Daarnaast houdt ze van lang tafelen met een goed glas wijn en mooie gesprekken over het leven.

Joyce ziet er naar uit om samen met Elise en de deelnemers aan het ontwikkelprogramma Vrouwelijk Leiderschap het beste (in jezelf) naar boven te halen en zo het verschil te gaan maken!

Vrouwelijke Topondernemers

Barrières en processen doorbreken

Meer vrouwen in de top van het bedrijfsleven vergt een holistische aanpak. Zowel in vorm van wetgeving, als veranderingen binnen organisaties zijn nodig, maar ook veranderingen in de mindset van vrouwen. Per 1 januari 2022 is in Nederland het vrouwenquotum in werking getreden. Beursgenoteerde bedrijven zijn dan verplicht om minimaal een derde van de raad van commissarissen te laten bestaan uit vrouwen. Middels ons programma zorgen wij ervoor dat de talentvolle vrouwen zelfverzekerd deze stap kunnen zetten.

%

vrouwen in topfuncties in 2015

%

Streven vrouwen in topfuncties

Founders

De vrouwen achter Delfin@Mens

Elise Lansu

Partner Delfin impact executives

“Ontdek wie je wilt zijn en maak impact door dicht bij jezelf te blijven.” 

Joyce Moesman_Partner @Mens

Joyce Moesman

Partner @Mens

“Be the change you want to see.”

  Wij komen graag in contact

4 + 3 =

Kantoor @Mens
Hondsdraf 2
6418 PT Heerlen

 

Kantoor Delfin impact executives
Avenue Céramique 223
6221 KX Maastricht